Websites

Véél meer dan een digitaal visitekaartje.

Vergroot je online aanwezigheid

Website laten maken

Een website van Dugu.nl is meer dan het online visitekaartje van je bedrijf. De website sluit aan op zowel jouw wensen als de identiteit van je bedrijf, en vormt daarmee een verlengstuk van je bedrijf. Een verlengstuk dat voor een goede eerste indruk zorgt en de nieuwsgierigheid van de bezoekers prikkelt, ongeacht op welk apparaat ze de website bekijken.

Heb je nog geen ervaring met het beheren van een eigen website? Geen probleem: je kunt de inhoud van je website gemakkelijk wijzigen zonder technische kennis. Bovendien adviseert en ondersteunt Dugu.nl je waar jij dat nodig vindt.

Systemen

Een naadloze koppeling

De meeste door mij opgeleverde websites gebruiken WordPress als Content Management Systeem. Hierdoor kun je de website gemakkelijk zelf bewerken, maar ben je er ook zeker van dat je website gemakkelijk uitgebreid kan worden. Van een koppeling met Facebook tot het inbouwen van een complete webshop, er zijn veel mogelijkheden.

Waarom Dugu.nl?

Elke site is uniek

Hier wordt niet met een kopie gewerkt. Elk bedrijf heeft een unieke identiteit, en mijn doel is om een doeltreffende website te maken die goed bij die identiteit past.

Afspraak is afspraak

Geen onverwachtse facturen of gebroken deadlines. Samen leggen we alles goed vast, zodat we allebei weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

15+ jaar ervaring

Eerlijk is eerlijk: dat kunnen niet veel website ontwikkelaars zeggen.

Een voorbeeld

PM Label Group is een muzieklabelnetwerk en community, opgericht door PM Recordings B.V. Het biedt artiesten en managers mogelijkheden om een onafhankelijk label te starten. PM Label Group schakelde Dugu.nl in om een moderne WordPress website te ontwikkelen die in verbinding staat met de Spotify API.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Laat een berichtje achter, zodat we eens over de mogelijkheden kunnen praten.