Skip to main content

Een website
die voor je werkt

Je website is méér dan een online visitekaartje; het is je digitale thuisbasis en het eerste contactpunt voor veel van je potentiële klanten. Hoe je merk online wordt gepresenteerd, kan de perceptie van je hele onderneming bepalen. Een mooie, gestroomlijnde en mobielvriendelijke website is daarom geen luxe, maar een noodzaak in deze digitale tijden.

Ontdek hoe ik je help

Beheren met WordPress

Ontdek de kracht en flexibiliteit van WordPress, het toonaangevende contentmanagementsysteem (CMS) waarmee je binnenkort zonder technische kennis jouw eigen website kunt beheren. Wereldwijd wordt een aanzienlijk deel van alle websites gecreëerd met WordPress als CMS, en dat is geen toeval. Of je nu werkt op een computer of vanaf je telefoon, het bewerken van tekst of foto's doe je straks sneller en gemakkelijker dan ooit tevoren.

Of je nu een blog, informatieve bedrijfswebsite of een dynamische webshop in gedachten hebt, met WordPress blijft het voor jou gemakkelijk te beheren en leggen we tegelijkertijd een stevig fundament waar we verder op kunnen bouwen. Denk aan unieke koppelingen met externe services, integraties zoals iDEAL, of opvallende (design)elementen die jouw website echt laten uitblinken.

Lees verder

Op maat gemaakt,
voor jouw doelgroep

Ik onderzoek je doelgroep en ga op zoek naar de kern van wat jouw bezoekers drijft. Door techniek te combineren met gedragsontwerp, creëer ik websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook optimaal zijn afgestemd op de doelgroep. Hierdoor wordt het navigeren intuïtiever en de conversie groter.

Kortom: geen schreeuwerige blokken of overbodige knoppen. Wel een website waar bezoekers moeiteloos hun weg kunnen vinden, en door middel van subtiele, psychologisch onderbouwde triggers, alsmaar gemotiveerder worden om tot actie over te gaan.

Ontdek de mogelijkheden

LET'S CONNECT

info@dugu.nl

050 211 1831

Een WhatsAppje naar dit nummer mag ook!