Website laten maken

Begin of upgrade je huidige website door middel van onze vindbare, opvallende websites. Al meer dan 10 jaar helpen we zzp'ers en mkb'ers de stap naar een goede online vindbaarheid te maken.

Onze websites zijn veel meer dan een digitaal visitekaartje.

Het is internet is overal. Een groot uitdijend universum waar je als ondernemer grip op wilt zien te krijgen. Dat begint bij een professionele website, waarmee je jouw bedrijf goed kan profileren en vindbaar gaat worden door je (potentiële) klanten in bijvoorbeeld Google.

Met zo’n 10 jaar ervaring met het bouwen van websites, helpen we je graag. Niet aan ‘digitale visitekaartjes’ waar je niets aan hebt, maar aan een scorende websites. Een website waarbij het draait om de klantbeleving en het creëren van nieuwe leads en sales.

oude site (links) – onze website (rechts)

Waarom een website van Dugu.nl?

Ik weet al genoeg

Toekomstbestendig

We gebruiken de nieuwste technieken, om ervoor te zorgen dat je jarenlang van je website kunt genieten. Klinkt vanzelfsprekend, maar is het helaas niet overal.

Kwalitatief

De websites zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar zijn ook gebruiksvriendelijk, gebouwd met betrouwbare code en goed uitbreidbaar met bijv. een webshop.

Overtuigend

Door gebruik te maken van gebruikersonderzoeken, de juiste kleuren, vorm en lettertypen zorgen we ervoor dat je website overtuigend is. We willen namelijk dat je bezoeker actie gaat ondernemen.

Blijf onafhankelijk

Doordat we WordPress gebruiken, blijf je onafhankelijk. Je kunt gemakkelijk zelf iets bijwerken, maar kunt ook zonder schuldgevoel een willekeurige andere webdesigner om hulp vragen. Geen probleem!

Recent opgeleverd

We werken o.a. voor

Geïnteresseerd? Neem eens contact op!