Loop geen klanten mis.
Wij helpen je aan een
toekomstbestendige website

 

Begin direct
Een website laten maken in Groningen.
Een website laten maken in Groningen.
Eindelijk heb je de stap genomen: je hebt een eigen website laten maken. Na een jaar krijg je plotseling een voicemail bericht: 'Ik heb het formulier al 5x ingevuld, negeren jullie me?'. Vol verbazing besluit je weer eens een kijkje op je website te nemen. Je wacht geïrriteerd op het lange laden en er komen meerdere foutmeldingen op je af. 'Niet! Hoe lang is dit al zo, en hoeveel klanten ben ik in vredesnaam misgelopen?', vraag je je gespannen af.
Maak de stap - een betrouwbare website

De situatie die we hierboven omschreven komt veel voor. Misschien zit je in hetzelfde schuitje, misschien niet. Waarschijnlijk zocht je in Google naar iets als “webdesign groningen”, dus eén ding is in ieder geval zeker: je wilt een eigen website laten maken in Groningen. Een website die niet na een jaartje stress en irritatie opwekt, maar een betrouwbare website die ook in de toekomst voor een voordeel op je concurrentie zorgt.

Wij kunnen je daar aan helpen, Dugu.nl bouwt namelijk scorende websites die klaar zijn voor de toekomst. Dat wil zeggen dat onze websites gebouwd worden om gevonden te worden in Google, zodat je meer bezoekers binnenhaalt. Maar ook dat de websites gebouwd zijn om bezoekers te overtuigen. Je wilt ten slotte meer dan bezoekers informeren, je wilt van die bezoekers je klanten maken. Daar helpen onze websites je aan. Nu, maar ook in de toekomst.

website laten maken groningen webdesign groningen
website laten maken groningen
Wanneer een website laten maken?
Herken je jezelf ergens in?
  • Je hebt een beperkt budget, bijvoorbeeld omdat je starter bent.
  • Je hebt geen technische kennis maar wilt alles zelf kunnen wijzigen.
  • Je ontvangt vooraf liever een prijs, dan dat je achteraf wordt verrast.
  • Je wilt achteraf niet vastzitten aan de websitebouwer of beperkingen.
  • Je wilt geen ‘visitekaartje’, maar een website met een hoger rendement.
  • Je hebt een website, maar er zijn zelden contactaanvragen of bestellingen.
  • Je huidige website is verouderd, traag of werkt slecht.
  • Je klanten weten je slecht, of helemaal niet te vinden in Google.
Waarom bij Dugu.nl?
Websites maken, dat kunnen er wel meer

Als je in Google zoekt op “webdesign groningen”, dan zijn we niet de enige website bouwer in Groningen. Maar onderscheidt ons van andere partijen waar mensen hun website laten maken in Groningen?

Maatwerk, en toch betaalbaar

Een rampscenario: voor de volle pond een website laten maken in Groningen, om later te horen dat je website sterk op een ander lijkt. Het gebeurt helaas te vaak doordat webdesigners één vast stramien gebruiken voor alle websites, om zo de prijzen en levertijd te verlagen.

Wij begrijpen dat je niet teveel uit wilt geven, maar originaliteit belangrijk is. Daarom hebben we een 'pool' met honderden stramienen, waarop vervolgens grondig maatwerk wordt verricht. De levertijd wordt hierdoor een aantal dagen langer, maar je krijgt er voor dezelfde prijs een originele website voor terug. Afgestemd op jouw wensen, bedrijf en doelgroep.

Duurzaam en toekomstbestendig

Nog een rampscenario: de agendafunctie is kapot, je kunt de teksten niet gemakkelijk meer aanpassen en je krijgt soms foutcodes te zien. En dat terwijl je de website nog geen twee jaar geleden hebt laten maken. Het komt vaker voor dan je zou verwachten.

Een website laten maken kan voor een startende ondernemer, zzp'er of mkb'er een behoorlijke investering zijn. We streven daarom naar een duurzame website. Een website met de modernste technieken en gratis automatische updates van WordPress, zodat je jarenlang plezier zult hebben van je website.

Gebouwd voor meer rendement

Als ondernemer heb je een doel, en het is de bedoeling dat je website helpt dat doel te bereiken. Je wilt dat bezoekers contact met je opnemen, een formulier invullen of een bestelling plaatsen. Hoe mooi je website ook is, als de bezoeker geen actie onderneemt is het niets meer dan een duur online visitekaartje. Dat wil je natuurlijk niet.

Daarom houden wij bij de ontwikkeling van websites rekening met jouw doel, en proberen we de website hier naadloos op aan te sluiten. Uniek is dat wij een brede ervaring hebben in conversie-optimalisatie, een methode dat je vooral terugziet bij bedrijven als Bol.com. Hierdoor weten we o.a. de juiste afbeeldingen, kleuren en lettertypen te vinden, om zo jouw bezoeker tot actie aan te zetten. Zelfs de vorm van een knop kan daar onbewust een rol in spelen.

Behoud je onafhankelijkheid

Je kunt een website laten maken, maar vervolgens moet de website ook ergens geplaatst worden. Veel bedrijven die webdesign in Groningen aanbieden regelen die zogenaamde 'hosting' voor je. Makkelijk, maar als de website bouwer zijn rekeningen bijvoorbeeld niet betaald, dan ben jij je website kwijt. Je kunt je website beter op eigen naam hebben staan.

Wij zorgen ervoor dat je onafhankelijk blijft. Samen met jou stemmen we af bij welke hosting provider we de website het beste onder jouw naam kunnen onderbrengen. Zo ben je altijd zeker dat je website blijft draaien en heb je ons niet persé meer nodig.

Het verhaal en de gezichten achter Dugu.nl