Webshops

Een online winkel zonder sluitingstijden.

Begin met online verkopen

Webshop laten maken

Dus, je wilt online gaan verkopen? Een goede keuze kan ik uit eigen ervaring zeggen, online verkopen is namelijk erg leuk. Geen openingstijden meer, je hebt een grotere (internationale) doelgroep, en veel werk kan worden geautomatiseerd.

Heb je op dit moment ook al een fysieke winkel? Perfect — een webshop kan een fysieke winkel namelijk versteken, en de fysieke winkel kan de webshop juist versteken. Niet voor niets openen alsmaar meer webshops een stenen winkel.

Wil je een eigen webshop laten maken en weten wat een webshop voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact op!

Systemen

Een naadloze koppeling

Een stabiel webshopsysteem is de basis van elke webshop. Bij veel van de door mij opgeleverde webshops is dat WooComerce. Een betrouwbaar systeem dat uitstekend te koppelen valt aan andere systemen. Van boekhoud programma's als Exact Online, tot tools als Google Analytics (statistieken inzien), er zijn veel mogelijkheden.

Waarom Dugu.nl?

Elke site is uniek

Hier wordt niet met een kopie gewerkt. Elk bedrijf heeft een unieke identiteit, en mijn doel is om een doeltreffende website te maken die goed bij die identiteit past.

Afspraak is afspraak

Geen onverwachtse facturen of gebroken deadlines. Samen leggen we alles goed vast, zodat we allebei weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

15+ jaar ervaring

Eerlijk is eerlijk: dat kunnen niet veel website ontwikkelaars zeggen.

Een voorbeeld

Met een grote winkel in Assen, is Gerritsma Interieur al meer dan 100 jaar specialist in design meubels en accessoires. Als verlengstuk van de fysieke winkel heeft Gerritsma Interieur een eigen webshop laten maken. Hiervoor hebben we al sinds 2015 een prachtige samenwerking waarin Dugu.nl zorgt voor het technische en inhoudelijke aspect, maar ook voor online marketing zoals Google Shopping.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Laat een berichtje achter, zodat we eens over de mogelijkheden kunnen praten.