Verkoop meer.
Verkoop je producten
online en aan iedereen

 

Begin direct
Een webshop laten maken in Groningen.
Een webshop laten maken in Groningen.
Het gedrag van de mens en de wijze waarop producten worden afgenomen is veranderd. Online bestellen deden we al langer, maar we bestellen alsmaar meer online. Zelfs het verse eten van de supermarkt heeft het internet gevonden. Verkoop jij een product? Zonder webshop zul je gegarandeerd klanten mislopen.
De wereld ligt aan je voeten met een webshop

Bijna de helft van alle nieuwe webshops in Nederland stopt al binnen twee jaar. Dit komt doordat de ondernemers (maar ook veel webshop bouwers) het onderschatten. Met een mooi ontwerp en een iDEAL-functie ben je namelijk nog niet binnen. Tussen alle webshops zul je jezelf moeten onderscheiden, en moet je de bezoeker overtuigen jouw klant te worden en te blijven.

Wij bouwen niet gewoon een webshop met een mooi ontwerp. We zetten onze jarenlange ervaring in conversie-optimalisatie voor je in. Onbewust zijn het namelijk vaak de kleinste dingen die de bezoeker overtuigen, zoals de kleur van de bestelknop, het lettertype van de reviews tot de laadsnelheid van de website. De ondernemers die bij ons een webshop laten maken in Groningen, zijn er zeker van dat hun webshop gebouwd is om bestellingen binnen te halen. Niet om gewoon als online catalogus te functioneren.

webshop laten maken groningen bouwen
webshop laten maken bouwen in groningen
Wanneer een webshop laten maken?
Herken je jezelf ergens in?
  • Je wilt verkopen aan klanten door heel het land, of zelfs verder.
  • Je wilt je klanten vooraf veilig laten betalen met iDEAL.
  • Je hebt een fysieke winkel, en wilt uitbreiden naar het internet.
  • Je hebt een beperkt budget, bijvoorbeeld omdat je starter bent.
  • Je klanten moeten op de hoogte blijven van je assortiment.
  • Je wilt je pakketten gemakkelijk zakelijk kunnen versturen.
  • Je hebt geen technische kennis maar wilt alles zelf kunnen wijzigen.
  • Je ontvangt vooraf liever een prijs, dan dat je achteraf wordt verrast.
Waarom bij Dugu.nl?
Webshops maken, dat kunnen er wel meer

Wat ons zo speciaal maakt, vergeleken met andere partijen waar mensen hun webshop laten maken in Groningen?

Maatwerk, en toch betaalbaar

Stel je voor: je hebt een prachtige webshop laten maken in Groningen, en krijgt een week later een slechte review dat je webshop te erg op een ander lijkt. Klinkt gek, maar het gebeurt veel doordat webdesigners één vast stramien gebruiken voor alle webshops, om zo de prijzen en levertijd te verlagen.

Je wilt natuurlijk niet teveel uitgeven, maar niet op je concurrenten lijken. Wij bouwen webshops daarom vanuit een 'pool' met honderden stramienen, waarop we vervolgens grondig maatwerk verrichten. De levertijd is hierdoor wat dagen langer, maar je krijgt er voor dezelfde prijs een originele webshop voor terug. Afgestemd op jouw wensen, bedrijf en doelgroep!

Toekomstbestendige websites

Een rampscenario: je bezoekers krijgen foutmeldingen wanneer ze bestellen en iDEAL hapert regelmatig. En dat terwijl je de webshop nog geen twee jaar geleden hebt laten maken. Klinkt vreemd, maar komt vaak voor.

Een webshop laten maken kan voor een startende ondernemer, zzp'er of mkb'er een behoorlijke investering zijn. We streven daarom naar een duurzame website. Een website met de modernste technieken en gratis automatische updates van WordPress, zodat je jarenlang plezier zult hebben van je website.

Gebouwd voor meer rendement

Als webshop eigenaar wil je bestellingen ontvangen. Hoe mooi je website ook is, als de bezoeker geen bestelling plaatst is je webshop niets meer dan een veel te dure online catalogus.

Daarom ontwerpen we niet zomaar een webshop, maar gebruiken we onze ervaring in conversie-optimalisatie. Uniek, want conversie-optimalisatie zie je vooral terug bij grote bedrijven als Bol.com. Je geniet dus van de methoden die grote webshops ook gebruiken. Zo weten we o.a. de juiste afbeeldingen, kleuren en lettertypen te vinden, om zo jouw bezoeker tot actie aan te zetten. Zelfs de vorm van een knop kan daar onbewust een rol in spelen.

Blijf onafhankelijk

Je kunt een webshop laten maken, maar vervolgens moet de webshop ook ergens geplaatst worden. Veel bedrijven die webdesign in Groningen aanbieden regelen die zogenaamde 'hosting' voor je. Makkelijk, maar als de webshop bouwer zijn rekeningen bijvoorbeeld niet betaald, dan ben jij je business kwijt. Je kunt je webshop beter op eigen naam hebben staan.

Wij zorgen ervoor dat je onafhankelijk blijft. Samen met jou stemmen we af bij welke hosting provider we de webshop het beste onder jouw naam kunnen onderbrengen. Zo ben je altijd zeker dat je zaken blijven draaien en heb je ons niet persé meer nodig.

Nieuwsgierig naar waar Dugu.nl voor staat?