Webshop laten maken

Bij een geweldig product, hoort een geweldige webshop. Een webshop die niet alleen voor bezoekers zorgt, maar ook voor daadwerkelijke verkoop zorgt. Hoe we je daarbij kunnen helpen? Lees verder!

Een webshop hebben is leuk, maar online verkopen is nóg leuker.

Wil je een professionele webshop laten maken? Hoe cliché het ook mag klinken: je bent bij Dugu.nl op het juiste adres. Naast een reeks eigen webshops, bouwen we inmiddels al bijna 10 jaar webshops voor veel startende ondernemers, zzp’ers en mkb’ers.

We bouwen kwalitatieve webshops met het betrouwbare WooCommerce, een goede basis voor elke (toekomstige) online ondernemer. Hiermee kun je, zelfs zonder technische kennis, gemakkelijk je webshop beheren.

Een webshop moet, naast een mooi uiterlijk, natuurlijk wel bestellingen binnenhalen. Daarom gebruiken we onze ervaring in conversie-optimalisatie om je bezoekers te overtuigen. Wist je dat de vorm van een knop zelfs al grote invloed kan hebben op het aantal bestellingen?

Heb je nog productfoto’s nodig? We helpen je graag in onze fotostudio!
Wist je dat de juiste vorm en kleur van een knop tot 50% meer omzet leiden?
Heb je al eens nagedacht over wat jouw webshop kan onderscheiden van de rest?
Wist je dat grote en dure producten ook online verkoopbaar zijn? Webshops zijn niet alleen voor kleine of goedkopen producten.
Heb je veel producten? Dan zorgen we voor een goedwerkende zoekfunctie.

Waarom een webshop van Dugu.nl?

Ik weet al genoeg

Toekomstbestendig

We gebruiken de nieuwste technieken, om ervoor te zorgen dat je jarenlang van je webshop kunt genieten. Klinkt vanzelfsprekend, maar is het helaas niet overal.

Betrouwbaar

Naast het installeren van veilige betaalmogelijkheden als iDEAL, installeren we ook een SSL-certificaat op je website. Dit zie je terug aan de ‘https’ in de URL van je webshop.

Overtuigend

Door gebruik te maken van gebruikersonderzoeken, de juiste kleuren, vorm en lettertypen zorgen we ervoor dat je website overtuigend is. We willen namelijk dat je bezoeker actie gaat ondernemen.

Productfotografie

Indien je nog foto’s van je product(en) nodig hebt, kunnen wij die eventueel in onze fotostudio maken. Opvallende foto’s kunnen een erg grote invloed hebben op je online verkoop.

Recent opgeleverd

We werken o.a. voor

Geïnteresseerd? Neem eens contact op!