Loop geen klant mis.
Ga vandaag nog voor een
toekomstbestendige website

 

Begin direct
Webdesign Groningen
Webdesign Groningen
Een website voor jaren
Je hebt de stap genomen: een eigen website laten maken. Een jaartje later ontvang je plotseling een voicemail bericht: 'Ik heb het formulier al 5x ingevuld, negeren jullie me?!'. Vol verbazing besluit je een kijkje op je website te nemen. Na het lange laden kom je erachter dat er foutmeldingen op staan. 'Niet! Hoe lang is dit al zo, en hoeveel klanten ben ik in vredesnaam misgelopen?', vraag je je gespannen af.

De situatie hierboven komt veel voor. Misschien zit je in hetzelfde schuitje, misschien niet. Gezien je op onze website neust, is één ding in ieder geval wèl zeker: je wilt een eigen website laten maken. Geen website die na een jaar alweer last van kuren krijgt, maar juist een betrouwbare website die voor voordeel op je concurrentie zorgt.

Wij kunnen je daar aan helpen, Dugu.nl bouwt namelijk scorende websites die klaar zijn voor de toekomst. Dat wil zeggen dat onze websites gebouwd worden om te presteren. Hoger in Google staan en het werven van meer klanten staan daarbij centraal. Daar helpen onze websites je mee. Nu, maar ook feilloos in de toekomst.

Meer dan 100 enthousiaste
ondernemers gingen je al voor

Met onze diensten in webdesign, webshops, online marketing en zoekmachine optimalisatie, verwelkomen we elke week minstens één nieuwe enthousiaste ondernemer in ons klantenbestand. Die ondernemers komen vaak uit Groningen, maar ook van van verder. We staan namelijk open voor opdrachten uit heel het land, en werken zelfs voor diverse internationale partijen.

Duguneh Juwara
Waarom Dugu.nl?
Webdesign, dat kunnen er wel meer

Als je in Google zoekt op “webdesign groningen”, dan wordt duidelijk dat we niet de enige websitebouwer in Groningen zijn. Ons onderscheid zit in bepaalde kernwoorden, zoals toekomstbestendigheid en scorend.

Over toekomstbestendigheid heb je al kunnen lezen. Om deze lange levensduur te kunnen garanderen, bouwen we je website op de nieuwste technieken. Ook blijf je altijd gratis updates ontvangen.

Daarnaast zijn onze websites scorend. We willen je direct helpen aan een groei, dus richten we je website met maatwerk doelgericht in. Je wilt ten slotte meer klanten en conversie, toch? Met onze kennis en ervaring in conversie optimalisatie kunnen we je hier als de beste mee helpen.

Website pakketten
Website pakketten
Nieuwsgierig naar waar Dugu.nl voor staat?