Vindbaar worden.
Ga voor een positie
bovenaan in Google

 

Begin direct
Zoekmachine optimalisatie.
Zoekmachine optimalisatie.
Stel je eens voor. Je laat een prachtige website maken door een kennis, maar je hebt nul bezoekers. Je loopt omzet mis, of draait zelfs verlies. Dat moet snel veranderen. Met zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat jouw website vindbaar wordt in Google. We willen tenslotte dat je uiteindelijk boven je concurrent staat, niet er onder.
Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO) eigenlijk?

Hoe mooi je website ook is, en hoe duur de ontwikkeling ervan ook is geweest. Even eerlijk: zonder bezoekers heb je er niets aan, toch?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimisation), is een wijze waarop een website beter vindbaar wordt in Google. Zo wil interieurbedrijf Gerritsma Interieur niet alleen vindbaar zijn op de zoekterm “gerritsma interieur’, maar ook op “design meubels”. Dat is ten slotte waar het merendeel naar zoekt in Google. Zoekmachine helpt je hierbij: een betere vindbaarheid, en dus meer website bezoekers.

Wil jij meer uit je website halen? Dan kunnen wij je daarbij helpen. We optimaliseren je website op zowel technisch- als gebruikersniveau. Denk hierbij aan een snellere laadsnelheid, goede teksten en een strakke navigatiestructuur.

website laten bouwen maken groningen
Heb ik zoekmachine optimalisatie nodig?
Herken je jezelf ergens in?
  • Je klanten kunnen je website slecht vinden in Google.
  • Je wilt je website bovenin Google op een specifieke zoekterm.
  • Je hebt het gevoel dat je klanten misloopt.
  • Je bezoekers bezoeken de verkeerde pagina op je website.
  • Je kampt met hevige concurrentie in de Google resultaten.
  • Het lukt je niet om zelf geschikte teksten te schrijven.
  • Je hebt een beperkt budget, bijvoorbeeld omdat je starter bent.
  • Je ontvangt vooraf liever een prijs, dan dat je achteraf wordt verrast.
Het optimalisatieproces
Hoe zorgen jullie voor hogere rankings?

We zullen je website op verschillende niveaus optimaliseren voor een zo hoog mogelijke ranking. Hieronder worden de niveaus toegelicht.

Techniek

De rankings in Google worden beïnvloed door verschillende factoren. Men focust vaak op teksten, want teksten hebben overduidelijk een grote invloed op Google rankings. Echter begint de techniek achter je website een alsmaar belangrijkere rol te spelen. We helpen je daarom je website technisch te optimaliseren. Denk hierbij aan een snellere laadsnelheid, het wegwerken van code-foutjes en het bouwen van een strakkere website structuur.

Website inhoud

We begrijpen dat het schrijven van website teksten niet gemakkelijk is, laat staan zoekmachine vriendelijke teksten. Zonder goede teksten zul je echter niet boven de concurrent eindigen, dus zijn ze ontzettend belangrijk. We zorgen ervoor dat je website voorzien wordt van professionele website teksten die zowel je bezoeker als zoekmachines als prettig ervaren.

Linkbuilding

Een veel vergeten factor achter Google-rankings: inkomende links. Wanneer kwalitatieve en relevante websites naar een pagina op jouw website linken, dan bestaat er een grotere kans dat de rankings van die desbetreffende pagina toe zullen nemen. We zullen daarom contact opnemen met diverse relevante websites, om hen te overtuigen een link naar jouw website te plaatsen.

Het verhaal en de gezichten achter Dugu.nl