Over ons
In het kort
Websites bouwen, dat kunnen er meer. Jij wilt echter niet achterlopen op je concurrenten. Je wilt voorlopen, een stijgende omzet en niet jaarlijks een nieuwe website hoeven te laten bouwen. Dat is waar wij je mee helpen. We bouwen scorende websites die het cruciale verschil maken, jaren vooruitgaan en goed vindbaar zijn door je toekomstige klanten. Door onze efficiënte werkwijze kunnen we dat bovendien voor aantrekkelijke prijzen doen. Niet voor niets zijn we geliefd onder starters, zelfstandigen en het mkb.
Duguneh Juwara
Team en werkwijze
Geen personeel, wel een team. Als zelfstandige zonder personeel voer ik vrijwel alle werkzaamheden zelf uit. Maar in sommige gevallen niet, onder Dugu.nl valt namelijk al jaren een vaste groep freelancers. Ik werk bewust met freelancers omdat het efficiënter werkt, en gemotiveerde freelancers opvallend genoeg een hogere kwaliteit leveren. Samen staan we dus veel sterker, terwijl jouw uiteindelijke kosten via deze werkwijze gegarandeerd lager zullen liggen. Uiteraard heb je altijd een vast contactpersoon: ikzelf.
Verhaal: een unieke kans van Google
In 2007 had ik een idee: een website waarmee ik jongeren kon helpen met hun zelfgemaakte games. Hoe onervaren ik, en hoe simpel de website ook was, RuneLocus werd een hit met maandelijks meer dan een miljoen unieke bezoekers. Advertentieaanvragen stroomden binnen, zelfs Google klopte aan. Toen ik daar eenmaal voor de camera stond, bleek dat ik met m'n 15-jarige leeftijd destijds te jong was. Geen premium partnership voor mij, wel een unieke kans: tips en adviezen van het Google team zodat ik mezelf verder kon ontwikkelen. Met die kennis ben ik eerst de jongeren weer verder gaan helpen. Nu, meer dan 10 jaar later, ligt mijn focus bij zzp'ers en mkb'ers.