Over ons
In het kort
Het internet verandert de wereld continu. De manieren waarop producten en diensten worden afgenomen veranderen, markten veranderen en het gedrag van consumenten is sterk aan het veranderen. De tijd dat ondernemers de stap naar online maken is nu ècht aangebroken, maar wordt vaak onderschat.

Dugu.nl helpt ondernemers aan een sterke online positie. Zo ontwikkelen we toekomstbestendige websites, verzorgen we online marketing en combineren dit met sterke foto- en filmbeelden.

Duguneh Juwara
Visie
We richten ons op het aangaan van duurzame relaties met klanten. Dat doen we door een volwaardige gesprekspartner te zijn, en door van begin tot eind enthousiast mee te denken. Elke opdracht is ten slotte uniek en vraagt dus om een unieke aanpak.
Verhaal: het ontstaan dankzij Google
In 2007 had ik een idee: 'een website waarmee ik jongeren kon helpen met het op de markt zetten van hun zelfgemaakte games'. Hoe onervaren ik ook was, RuneLocus werd na hard doorzetten een hit. Maandelijks meer dan een miljoen bezoekers, veel serieuze advertentieaanvragen en zelfs Google klopte aan.

Toen ik eenmaal voor de camera stond bij een Google roadshow, bleek dat ik met m'n destijds 15-jarige leeftijd te jong was voor premium partnerships. Wel kreeg ik een unieke kans: tips en adviezen van het Google team waarmee ik mezelf verder zou kunnen ontwikkelen. Met die kennis ben ik uiteindelijk Dugu.nl begonnen, een ervaren bedrijf waarmee we (inmiddels meer dan 10 jaar later) zzp'ers en mkb'ers proberen te helpen aan online succes.