Skip to main content

Over mij

Een enthousiaste website ontwikkelaar uit Groningen, met meer dan 15 jaar ervaring in het creëren van op maat gemaakte weboplossingen. Dat is hoe ik mezelf het beste kan omschrijven. Op deze pagina deel ik graag meer over mijn achtergrond, expertise en toewijding aan het leveren van hoogwaardige websites en webshops. Lees verder om te ontdekken hoe ik jouw digitale visie tot leven kan brengen.

WordPress expert

Ik heb een diepgaande expertise opgebouwd in het gebruik van WordPress en WooCommerce, twee toonaangevende platforms die de ruggengraat vormen van duizenden succesvolle websites en webshops wereldwijd. Elke week lever ik projecten van diverse omvang en complexiteit op: van een informatie website van een klusbedrijf, tot een complexe e-commerce website met koppeling met externe voorraadsystemen, het is allemaal mogelijk met WordPress. Of je nu een dynamische webshop, een informatieve bedrijfswebsite, een boeiend blog of iets anders in gedachten hebt, ik beschik over de technische knowhow en creatieve visie om jouw online doelen te realiseren.

Gedragsontwerp

Naast mijn technische expertise heb ik me gespecialiseerd in gedragsontwerp, een discipline die draait om het begrijpen van menselijk gedrag en het vormgeven ervan ten gunste van jouw doelen. Door gedragsontwerp te integreren in mijn werk, ontwikkel ik websites en webshops die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook psychologisch doordacht zijn. Ik maak gebruik van subtiele triggers, cognitieve psychologie en UX-designprincipes om jouw bezoekers aan te moedigen tot actie. Dit resulteert in betere conversieratio's, verhoogde betrokkenheid en een algehele verbetering van de gebruikerservaring.

LET'S CONNECT

info@dugu.nl

050 211 1831

Een WhatsAppje naar dit nummer mag ook!