Loop niet achter op de concurrent.
Ga vandaag nog voor
een sterke online positie!

 

Lees meer
Nu is het de tijd om het verschil te maken.
Het internet verandert de wereld continu. De manieren waarop producten en diensten worden afgenomen veranderen, markten veranderen en het gedrag van de consument verandert. Een sterke online positie is cruciaal voor elke ondernemer, en daarom is het nu de tijd om als ondernemer het verschil te maken.
Hoe wij je helpen het verschil te maken
Scorende websites
Het is je vast niet nieuw dat een eigen website tegenwoordig cruciaal is als ondernemer. Maar gewoon 'een website' laten maken is onvoldoende, want je concurrent heeft vast ook een website laten maken in Groningen. Wij helpen je daarom aan een scorende website, een website waarmee jij wel het verschil zult maken en een sterke online positie in gaat nemen.
Zoekmachine optimalisatie
Stel je eens voor. Je laat een prachtige website maken door een kennis, maar je krijgt geen bezoekers. Je loopt omzet mis, of draait zelfs verlies. Dat moet snel veranderen. Met zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat jouw website vindbaar wordt in Google. We willen tenslotte dat je boven je concurrent staat, niet er onder.
Webshops met rendement
Het gedrag van de mens en de wijze waarop producten worden afgenomen is veranderd. Online bestellen deden we al langer, maar we bestellen alsmaar meer online. Zelfs het verse eten van de supermarkt heeft het internet gevonden. Verkoop jij iets? Zonder webshop zul je klanten mislopen!
Fotografie & film
Maak de fout die veel andere ondernemers maken niet: de kracht van foto en film onderschatten. Veel ondernemers onderschatten die kracht en denken dat wat stockfoto's uit Google voldoende is. Dat hebben ze echter mis, zonder het door te hebben lopen ze waarschijnlijk veel klanten en omzet mis.
Wat maakt Dugu.nl zo speciaal?
Maatwerk, en toch betaalbaar

Een rampscenario: voor de volle pond een website laten maken in Groningen, om later te horen dat je website sterk op een ander lijkt. Het gebeurt helaas te vaak doordat webdesigners één vast stramien gebruiken voor alle websites, om zo de prijzen en levertijd te verlagen.

Wij begrijpen dat je niet teveel uit wilt geven, maar originaliteit belangrijk is. Daarom hebben we een 'pool' met honderden stramienen, waarop vervolgens grondig maatwerk wordt verricht. De levertijd wordt hierdoor een aantal dagen langer, maar je krijgt er voor dezelfde prijs een originele website voor terug. Afgestemd op jouw wensen, bedrijf en doelgroep.

Duurzaam en toekomstbestendig

Nog een rampscenario: de agendafunctie is kapot, je kunt de teksten niet gemakkelijk meer aanpassen en je krijgt soms foutcodes te zien. En dat terwijl je de website nog geen twee jaar geleden hebt laten maken. Het komt vaker voor dan je zou verwachten.

Een website laten maken kan voor een startende ondernemer, zzp'er of mkb'er een behoorlijke investering zijn. We streven daarom naar een duurzame website. Een website met de modernste technieken en gratis automatische updates van WordPress, zodat je jarenlang plezier zult hebben van je website.

Gebouwd voor meer rendement

Als ondernemer heb je een doel, en het is de bedoeling dat je website helpt dat doel te bereiken. Je wilt dat bezoekers contact met je opnemen, een formulier invullen of een bestelling plaatsen. Hoe mooi je website ook is, als de bezoeker geen actie onderneemt is het niets meer dan een duur online visitekaartje. Dat wil je natuurlijk niet.

Daarom houden wij bij de ontwikkeling van websites rekening met jouw doel, en proberen we de website hier naadloos op aan te sluiten. Uniek is dat wij een brede ervaring hebben in conversie-optimalisatie, een methode dat je vooral terugziet bij bedrijven als Bol.com. Hierdoor weten we o.a. de juiste afbeeldingen, kleuren en lettertypen te vinden, om zo jouw bezoeker tot actie aan te zetten. Zelfs de vorm van een knop kan daar onbewust een rol in spelen.

Behoud je onafhankelijkheid

Je kunt een website laten maken, maar vervolgens moet de website ook ergens geplaatst worden. Veel bedrijven die webdesign in Groningen aanbieden regelen die zogenaamde 'hosting' voor je. Makkelijk, maar als de website bouwer zijn rekeningen bijvoorbeeld niet betaald, dan ben jij je website kwijt. Je kunt je website beter op eigen naam hebben staan.

Wij zorgen ervoor dat je onafhankelijk blijft. Samen met jou stemmen we af bij welke hosting provider we de website het beste onder jouw naam kunnen onderbrengen. Zo ben je altijd zeker dat je website blijft draaien en heb je ons niet persé meer nodig.

Het verhaal en de gezichten achter Dugu.nl