Een beeld
zegt meer dan
0
woorden
Fotografie & film
Fotografie & film
Maak de fout die veel andere ondernemers maken niet: de kracht van foto en film onderschatten. Veel ondernemers onderschatten die kracht en denken dat wat stockfoto's uit Google voldoende is. Dat hebben ze echter mis, zonder het door te hebben lopen ze waarschijnlijk veel klanten en omzet mis.

Hoe dat komt? Heel simpel: je toekomstige klanten willen weten met wie ze te maken hebben, vooral als geld een rol speelt. Niet voor niets laten banken en veel webshops gezichten zien op hun website. Maar het hoeft niet eens persé een gezicht te zijn, je kunt je bedrijf namelijk ook laten zien. Een reeks kwalitatieve foto's van je product of bezoekadres kunnen vertrouwen opwekken en daarmee de omzet in sommige gevallen met zelfs meer dan 50% verhogen.

Bedrijfs- en productfotografie
Je hebt een oogje op iemand, en hem of haar mee uit eten gevraagd. Je zoekt diezelfde dag nog online naar een leuk restaurant. Iets dat romantiek uitstraalt, maar niet te cliché is. Toch iets meer richting casual, en het liefst met voldoende afstand tussen jullie en de andere gasten. Alle restaurants zonder duidelijke en sfeervolle foto's vallen dus direct af. Dit bewijst wel hoe belangrijk bedrijfsfotografie is, zelfs al is je werkelijke 'product' een bord vol eten. Zorg er daarom voor dat jij niet de afvaller bent en laat onze fotograaf je bezoekadres of product haarscherp vastleggen op foto.
Portretfotografie
Ooit een foto gezien en gedacht: 'die vertrouw ik niet'? Vast wel eens! Een gezichtsuitdrukking, kijkrichting en zelfs de kleurtonen van de foto spelen onbewust allemaal een rol wanneer we online overwegingen maken. Laat onze ervaren fotograaf je daarom helpen. Een reeks portretfoto's op locatie van jou en je team begint al vanaf €150,- excl. BTW.
Film
Een bedrijf kan online niet zonder foto's, dat is je nu wel duidelijk. Wil je echter nog een extra stapje voorop lopen? Dan wordt film interessant. Van demonstratie tot een kijkje achter de schermen, we kunnen alles voor je vastleggen. Onlangs hebben we zelfs een drone-film opgeleverd ter promotie van de Lofoten, een eilandengroep in het ruige noorden van Noorwegen. Bedrijfsfilms beginnen al bij €350,- excl. BTW.