Webshop groningen

Webshop ontwikkeling

Verleg je grenzen, word een online verkoper

Dugu.nl > Webshop groningen

Het consumentengedrag is aan het veranderen. “Waarom naar de winkel, als het ook online kan?” Vooral ondernemers in de retail hebben het er maar moeilijk mee, er is zelfs een recordhoogte aan retailfaillisementen bereikt. Nu is de tijd om het verschil te maken.

Dugu.nl is de specialist als het aankomt op webshopontwikkeling in Groningen. Met de ervaring van een reeks eigen webshops helpen we starters, zzp’ers en alle andere mkb-ondernemers in Groningen en Noord-Drenthe met de stap naar online verkopen. Of je net nieuw wilt beginnen met verkopen of al reeds wat jaren fysiek verkoopt, het maakt niet uit. Het internet is voor iedereen.

Ondersteuning

Heb je vragen over het beheer van je eigen webhop, heb je een probleem of heb je professioneel advies nodig? Wij staan voor je klaar, je kunt altijd contact met ons opnemen!

Ongelimiteerd

Of je nu 1 product verkoopt of 1.000 producten, voor ons maakt het niet uit. Alle webshops die we ontwikkelen zijn ongelimiteerd, dus verkoop zoveel producten als je wil.

Responsive

Online shoppen gaat niet alleen maar via de vertrouwde PC, maar ook via smartphones en tablets. De door ons ontwikkelde webshops werken op elke schermresolutie.

Hosting

Wij nemen de webhosting van je webshop op ons. Alle websites worden veilig en vertrouwd in Nederlandse datacentra ondergebracht.

Zelf invullen

Wij bouwen je website, maar jij bent de expert in je eigen vakgebied. Daarom kun je zelf gemakkelijk de website inhoud beheren.

Betaalbaar

En voordat je denkt dat dit alles onbetaalbaar is voor een startende ondernemer, zzp'er of mkb'er: dat is het bij ons in ieder geval niet!

Een webshop kan fungeren als brochure of inspiratiebron. Een doelgerichte webshop richt zich op conversies. Want die conversie, die groei in omzet, die maken jou een èchte online ondernemer.

We bouwen jouw doelgerichte webshop en optimaliseren hem tot in de kleinste details zodat je bezoekers niet anders kunnen dan bestellen. Een blauwe knop kan namelijk een totaal ander effect geven als een oranje knop. Wij testen en optimaliseren het voor je.

Geïnteresseerd? Vraag vandaag nog online een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Klaar om het online universum te ontdekken?

Neem contact op