Webdesign Groningen - website laten maken in Groningen - Dugu.nl
987
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-987,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,dugu child-child-ver-1.0.0,dugu-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Webdesign Groningen

Op zoek naar een webdesigner in Groningen? Dugu.nl bouwt al meer dan 10 jaar websites voor particulieren en bedrijven (starters en mkb'ers) in Groningen. En geloof ons: die websites zijn véél meer dan gewoon een online visitekaartje!
Een website laten maken

Het startpunt van jouw online succes

We zoeken via Google naar bedrijven, we bestellen onze producten in webshops en we huren bedrijven in via een website. Online aanwezigheid is tegenwoordig cruciaal is voor elke ondernemer. Of je nu een klusbedrijf hebt, een eigen kledinglijn opstart of gewoon de lokale bakker bent.

De basis van de online aanwezigheid van jouw onderneming is een goede website. Een website die overzichtelijk is, vindbaar is en bovenal een duidelijke meerwaarde creëert voor jouw onderneming. Daarom noemen we een goede website vaak ook het startpunt van jouw online succes.

Even concreet

Wat je van onze websites kunt verwachten

Een website laten maken in Groningen? We bieden al meer dan 10 jaar professioneel webdesign in Groningen. Scorende websites die betaalbaar zijn voor zowel particulieren, startende ondernemers en mkb’ers..

Hieronder volgt een opsomming van wat je van onze websites kunt verwachten:

 • overzichtelijk, modern en toekomstbestendig
 • geschikt voor PC, tablet en smartphones
 • zonder technische kennis gemakkelijk zelf te beheren
 • geoptimaliseerd om een doel te bereiken (meer e-mails, offerteaanvragen, bestellingen, etc.)
 • altijd een vaste vooraf bepaalde prijs

Search Engine Optimization (SEO)

Vindbaar worden in Google

Goed vindbaar worden in Google draait veelal om de teksten op je website. Wij zijn experts in webdesign in Groningen, maar jij bent natuurlijk de expert in jouw vakgebied. Daarom laten we het schrijven van de teksten eerst aan jou over, zo zijn we zeker dat de teksten inhoudelijk kloppen. We willen ten slotte kwaliteit, toch? Het schrijven van de teksten kun je gemakkelijk zelf doen zonder technische kennis.

Vervolgens loopt onze vindbaarheid expert door je zelf geschreven teksten heen en past hier en daar wat aan om te zorgen dat de tekst grammaticaal klopt en tevens goed verwerkbaar is door Google. Zo ben je er altijd zeker van dat de teksten op je website inhoudelijk kloppen, maar ook grammaticaal correct en in Google goed vindbaar zijn.

Vaste prijzen en duidelijke afspraken

De prijzen voor jouw website

Uurtarieven? Doen we niet aan! We bieden webdesign in Groningen aan voor één vast tarief, namelijk €545,-.

Zo heb jij altijd zekerheid, en kunnen wij alles geven om van jouw website een scorende website te maken.

 

 • Standaard
 • 545/ excl. BTW*
  • Gratis .nl domeinnaam
  • 10GB opslagruimte
  • 5 eigen e-mailadressen
  • Onbeperkt aantal pagina’s
  • Vindbaarheid check
  • Beveiligingsupdates
  • Systeemupdates

 

* Eenmalig vast bedrag. Na 1 jaar betaal je jaarlijks nog wel voor de domeinnaam en hosting. Dit is €80,- excl. BTW per jaar.

Het nóg beter aanpakken

Aanvullers

Webshopmodule (€200)

Een webshop laten maken in Groningen? Met de webshopmodule kun je gemakkelijk je eigen webshop beginnen inclusief iDEAL. We kunnen deze module alleen aanbieden aan klanten met een KvK-nummer.

50GB opslagruimte (€25/p.j.)

Ben je van plan honderden foto's te uploaden (bijvoorbeeld voor een webshop)? Dan kan de 10GB te weinig zijn. Voor een bedrag van €25,- per jaar kun je aanvullen naar 50GB.

10 sfeerfoto's op locatie (€150)

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Onze professionele fotograaf kan sfeerfoto's op locatie verzorgen (inclusief nabewerking). Een aanrader voor bedrijven met een bezoekadres, zoals café's, winkels en restaurants.

5 portretfoto's op locatie (€75)

Mensen willen vaak weten met wie ze zaken doen, dus kan het laten zien van een duidelijke foto een zeer positief effect zijn. Met deze aanvuller maakt onze fotograaf 5 portretfoto's op locatie. Dit kunnen 5 foto's van alleen jou zijn, maar ook van bijvoorbeeld meerdere personeelsleden.