Webdesign Groningen

Webdesign Groningen

Betaalbare en scorende websites voor zzp'ers en mkb'ers

Dugu.nl > Webdesign Groningen

De door Dugu.nl ontwikkelde websites zijn geen online brochures of visitekaartjes. Het zijn meetbare websites met een duidelijk doel. Als ondernemer wil je ten slotte klanten werven, meer bestellingen binnenhalen en je omzet vergroten. Dat is waar een goede website aan bij moet dragen. Dat is waar wij voor zorgen en de rest afhaakt.

Dugu.nl is de specialist in webdesign in Groningen en helpt starters, zzp’ers en andere mkb-ondernemers aan een realistische online strategie en een goede toekomstbestendige, scorende website.

Ondersteuning

Heb je vragen over het beheer van je eigen website, heb je een probleem of heb je professioneel advies nodig? Wij staan voor je klaar, je kunt altijd contact met ons opnemen!

Online verkopen?

Alle door ons ontwikkelde websites kunnen in de toekomst eventueel uitgebreid worden met een e-commerce (webshop) systeem zonder daarvoor alles over de kop te hoeven gooien.

Responsive

We ontwikkelen toekomstbestendige websites. Dat zijn websites die er prachtig uitzien op elke schermresolutie. Van smartphone, tablet tot gewoon de oude vertrouwde PC.

Hosting

Wij nemen de webhosting van je website op ons. Alle websites worden veilig en vertrouwd in Nederlandse datacentra ondergebracht.

Zelf invullen

Wij bouwen je website, maar jij bent de expert in je eigen vakgebied. Daarom kun je zelf gemakkelijk de website inhoud beheren.

Betaalbaar

En voordat je denkt dat dit alles onbetaalbaar is voor een startende ondernemer, zzp'er of mkb'er: dat is het bij ons in ieder geval niet!

Dat een goede website veel geld moet kosten is in onze ogen fabeltje. Met onze efficiënte werkprocessen en strategieën kunnen we namelijk al binnen 14 werkdagen een goede, doelgerichte website voor een vaste prijs opleveren die klaar staat om online te gaan. Inclusief o.a. een eigen .nl domeinnaam, zakelijke e-mail adres en een ongelimiteerd aantal pagina’s. Betaalbaar voor wie? Voor jou en iedereen: startende ondernemers, zelfstandige ondernemers en alle andere mkb-ondernemers in Groningen en Noord-Drenthe.

Geïnteresseerd? Vraag vandaag nog online een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Klaar om het online universum te ontdekken?

Neem contact op