Woningfotografie en film - interieurfotograaf Groningen - Dugu.nl
57489
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-57489,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,dugu child-child-ver-1.0.0,dugu-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Vastgoed promotie

Van plan je huis te verkopen, of ben je een makelaar? Met onze vastgoed promotie stimuleren we de verkoop met aantrekkelijke foto's en filmbeelden.
Het gaat om de details

Woningfotografie

Websites als Funda laten mensen door duizenden woningen bladeren en filteren. De kans dat je woning over het hoofd wordt gezien of weg wordt geklikt is hierdoor groot.

Opvallen is daarom cruciaal geworden bij de verkoop van een woning. Met de juiste woning- en interieurfoto’s laat je een woning opvallen en maak je een goede eerste indruk. Investeren in goede foto’s is het zeker waard en verdient zichzelf altijd weer terug.

Dugu.nl maakt verkoopfoto’s die het verschil maken. We kijken naar alle details: van de juiste compositie en scherptediepte tot de meest ideale belichting en kleuren. Zo laten we de woning opvallen, en prikkelen we de emoties van jouw potentiële kopers.

Woningfoto’s beginnen al bij €150,- excl. BTW.

Creëer een ervaring

Een woonvideo

Met onze professionele filmapparatuur kunnen we jouw woning haarscherp vastleggen in 4K-kwaliteit. Bovendien kunnen we dat, dankzij onze drones, ook nog eens doen vanuit de meest uiteenlopende hoeken en perspectieven.

We nemen jouw potentiële koper mee de woning in via prachtige cinematische beelden, en proberen op deze wijze zoveel mogelijk emoties te prikkelen om jouw woning sneller verkocht te krijgen.

Woonvideo’s beginnen al bij €350,- excl. BTW.