Bedrijfsfotografie Groningen - Dugu.nl
1142
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1142,qode-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,dugu child-child-ver-1.0.0,dugu-ver-1.9, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Haarscherp op beeld

Bedrijfsfotografie

Klanten willen weten met wie ze te maken hebben. Dat kun je natuurlijk via tekst toelichten, maar niets is zo sterk en overtuigend als beeld. Het is daarom uitermate belangrijk om als ondernemer te beschikken over de juiste professionele foto’s. Sfeerfoto’s van je bedrijf, haarscherpe foto’s van je product en natuurlijk vriendelijke foto’s van jou en je personeel, het hoort er allemaal bij.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en een concrete offerte. Een reeks portretfoto’s begint al bij €150,- excl. BTW.

Portret

Teamfoto’s

Productfoto’s

Sfeerfoto’s

Say cheese!

Portret- en teamfotografie

Zoals we hierboven al aangaven: klanten willen weten met wie ze te maken hebben. Het laten zien van een gezicht wekt vertrouwen en resulteert bij bijvoorbeeld webshops vaak in meer conversies. Onze professionele fotograaf komt op locatie langs om portret- en teamfoto’s van jou en je personeel te maken. Goed voor op de website, en ook nog handig voor op LinkedIn.

Laat zien wat je doet

Product- en sfeerfotografie

Op een aantal uitzonderingen daargelaten, zullen mensen geen product bestellen zonder deze eerst te zien. Productfoto’s zijn cruciaal voor ieder die fysieke producten verkoopt. Daarnaast helpen sfeerfoto’s ook om emoties los te krijgen en mensen naar een fysieke locatie te lokken. Want zeg nou zelf: al lust je geen koffie, dan zijn dit soort foto’s alsnog erg aanlokkelijk?